Outi Kaarina

Copywriter ja sisällöntuottaja, joka astuu asiakkaasi saappaisiin

Copywriter ja sisallontuotannon palvelut Outi Kaarina

Hei sinä lämminsydäminen yrittäjä tai markkinointipäällikkö!

Nimeni on Outi Kaarina Myllymäki ja olen copywriter sekä sisällöntuottaja. Tuotan tekstiä, joka puhuttelee kohderyhmääsi ja ilmentää yrityksesi missiota. 

Kirjoittaessani astun sinun, mutta ennen kaikkea asiakkaasi saappaisiin. Kirjoitan tekstiä, jonka sinä haluat kertoa ja jonka asiakkaasi haluaa lukea. Huomioin tekstin tyylin ja tarkoituksen sekä tekniset seikat, kuten hakukoneoptimoinnin. 

Sisällöntuottajana sekä copywriterina katson yritystäsi ensisijaisesti sinun asiakkaasi näkökulmasta:

Kirjoitan aiheista ja näkökulmista, jotka kiinnostavat häntä. Kirjoitan tyylillä, joka sopii hänelle. Kirjoitan sanoilla, jotka hän ymmärtää.


Erityisosaamisena erityisesti koulutus- ja opetusalat

Kirjoittajan työssä varsinainen kirjoittaminen on lopulta hyvin pieni osa työtä. Tiedonhakutaidot ja ihmismielen tuntemus ovat äärimmäisen tärkeitä, jotta tekstistä tulee lukijaa puhuttelevaa.

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri sekä luokanopettaja. Olen opiskellut myös psykologiaa, kulttuurintutkimusta ja liiketoimintaosaamista. Kirjoittamista olen oppinut oman blogiharrastukseni myötä sekä useilla kirjoittamiseen liittyvillä kursseilla. Tällä hetkellä opiskelen liiketoiminnan ammattitutkintoa, jossa opintoni painottuvat digitaaliseen markkinointiin.

Koulutustaustani myötä kirjoitan sujuvasti tekstiä erilaisiin koulutus- ja opetusalan tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Terveys-, liikunta- ja hyvinvointialat sekä erilaiset valmennuksiin ja koulutuksiin liittyvät tekstit ovat lähellä sydäntäni.

Esimerkkejä kirjoittamistani teksteistä

Feeniks-nettikoulun blogi (kaikki artikkelit)

Blogiartikkeli terveys- ja hyvinvointialan yritykselle

Haastatteluun perustuva blogiartikkeli yritysvalmennuksen asiakkaasta

Elintarvikealan yrityksen nettisivutekstien päivittäminen: Etusivu, Tietoa meistä ja Reseptit, esim. Kasvissosekeitto

Uuden tiedon omaksuminen käy minulta sujuvasti, joten kirjoitan laajasti eri toimialojen tekstejä. Pienyrittäjille annan myös sparrausta kirjoittamiseen ja sisällöntuotantoon liittyen!

Palautteita palveluistani

Tarvitsetko copywriterin tai sisällöntuottajan palveluita?

Aloitan työskentelyn kanssasi alkukartoituksella. Kysyn sinulta tilauksesi yksityiskohdat sekä tarvittavat taustatiedot projektiin liittyen. Keskustelut kanssani ovat luottamuksellisia.

Voit tilata minulta tekstiä myyntikirjeisiin ja -sivuille, verkkosivuille, yrityksesi blogiin, sähköpostiviesteihin tai kirjeisiin, sosiaalisen median päivityksiin sekä muuhun viestintään. Halutessasi toimin haamukirjoittajanasi 100 % luottamuksella.

Työpisteeni sijaitsee Tampereella, mutta palvelen asiakkaita paikkakunnasta riippumatta. Pidän tapaamiset etäyhteydellä ja toimitan tekstit sähköisesti, jolloin me molemmat säästämme sekä aikaa että luontoa.

Tutustu lisää palveluihini!

Jos haluat yrityksellesi tekstejä, jotka puhuttelevat paremmin kohderyhmääsi, saatan hyvinkin olla etsimäsi kirjoittaja. Otetaan siitä yhdessä selvää tutustumispuhelun aikana!

Varaa ilmainen 30 min tutustumispuhelu